FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE

Fashionhero Logo

JBS

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

JBS Undertrøjer

JBS har lavet undertøj i næsten 100 år, og har stor erfaring og ekspertise i at lave undertrøjer. JBS underbukser er almen kendt, og bliver i dag brugt af folk i alle aldersgrupper lige fra de helt ung og til de ældste medlemmer af familien. Når du køber en JBS undertrøje, køber du også historien om manden Jens Bjerg Sørensen som kæmpede i mange år for at får sit undertøjs empire op at så. JBS laver undertøj både til ind og udland, og har i dag deres egen store fabrik hvor alle underbukserne bliver til. Udover JBS undertøj, producere JBS undertøj for Resterods, fodboldstjernen Cristiano Ronaldo samt en stor del af Dansk Supermarkeds undertøj.

JBS undertrøjer er af højeste kvalitet, og JBS bruger mange resurser på at find de bedste materialer, så alle undertrøjer bliver af højeste kvalitet. JBS laver undertrøjer i prisklasser hvor alle kan være med, og købet af en JBS undertrøje, vil altid være en sikker vinde.

JBS laver undertrøjer i mange forskellige farver og modeller.

Købet af en JBS undertrøje vil helt sikkert falde i god jord, om det er til dig selv, til gave eller andet. Kig på siden og find din nye favorit JBS undertrøje i dag.