FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Calvin Klein

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser 1–16 af 31 resultater

Calvin Klein Boxershorts & Underbukser
Calvin Klein er verdenskendte for deres lækre undertøj til mænd og kvinder, som gerne vil være klædt godt på tættest til kroppen.

Calvin Klein boxershorts og underbukser er kendte for deres moderigtige design, og deres fine detaljer. Calvin Klein har virkelig specialiseret sig inden for undertøj til mænd og laver i dag nogle af de mest komfortable boxershorts og underbukser i verden, og de bliver aldrig færdige med at udvikle deres herreundertøj. Calvin Klein ser hele tiden nye muligheder ved at ændre et snit eller tilføje en detalje, som gør deres undertøj til mænd endnu mere komfortabelt. Senest har Calvin Klein lavet en boxershorts med en silikonerem i elastikken, som modvirker at skjorten glider op af bukserne. Dette er bare ét eksempel på, at Calvin Klein hele tiden udvikler deres Boxershorts og underbukser, så de bliver så anvendelige som overhovedet muligt.
Calvin Klein´s Modeller & Underbukser
Calvin Klein laver i dag mange forskellige modeller inden for underbukser, boxershorts/ boksershorts, trunks, tights og breif til mænd og deres modeller og kvalitetsfordeling findes i tusindvis.
Calvin Klein Microfiber Boxershorts & Underbukser
Calvin Klein har hidtil været kendt for deres fine boxershorts og underbukser, i klassiske farver, som er meget kommercielle, og som kan anvendes af en hver mand. Men nu er Calvin Klein også begyndt at komme mere og mere på banen, inden for funktionelt sportsundertøj, som har samme gode pasform, som deres øvrige underbukser og boxershorts. Mange mænd kan godt lige at bruge deres funktionelle underbukser eller boxershorts til hverdag, og det var i starten også det Calvin Klein satsede på. I gennem årene, har vi set en tendens til at sportsudøvere i større og større grad vælger Calvin Klein boxershorts eller underbukser til deres aktive brug.

Calvin Klein går meget op kvaliteten på deres elastikker i deres underbukser og boxershorts. Elastikkene varierer meget i brede og tykkelse og kan fås i mange forskellige variationer, og vi kan altid finde en god boxershorts eller underbuks, som passer lige til dig.
Calvin Klein Markedsføring
Calvin Klein har altid haft de helt store berømtheder til at reklamere for deres boxershorts og underbukser. Kendte folk som Mark Wallberg har i mange år været med til at vise Calvin Klein udad til. Senest er Justin Bieber blevet frontfigur for Calvin Klein´s boxershorts og underbukser, og sammen med Lara Stone sender han budskabet #MyCalvin udad til.

Calvin Klein har mange forskellige undertøjs linjer som for eksempel Bold, Dual Tone og CK One, alle har forskellige udtryk men er i samme gode Calvin Klein kvalitet!