FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

JBS

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

JBS Underbukser
Hvis der er noget JBS er kendt for, må det vidst siges at være deres underbukser. JBS har lavet underbikser i nsten 100 år, og har stor erfaring og ekspertise i at lave underukser. JBS underbukser er almen kendt, og bliver i dag brugt af folk i alle aldersgrupper lige fra de helt ung og til de ældste medlemmen af familien. Når du køber et par JBS underbukser, køber du også historien om manden Jens Bjerg Sørensen som kæmpede i mange mange år for at får sit underbukse empire op at så. JBS laver underbukser både til ind og udland, og har idag deres egen store fabrik hvor alle underbukserne bliver til. Udover JBS underbukser, producere JBS underbukserne Resterods, samt en stor del af Dansk Supermarkeds underbukser. Så når det gælder underbukser er JBS er frontløber. Nyeste skud på stammen er aftalen mellem fodboldstjernen Cristiano Ronald og JBS, hvor JBS står for produktionen af Cristiano Ronalds egen undertøjskollektion CR7.

JBS Kvaliteten
JBS underbukser er af højste kvalitet, og JBS bruger mange resurser på at find de bedste materialer, så alle underbukser bliver af højste kvalitet. De fleste JBS underbukser er lavet i materiale forholdet 95% Bomuld og 5% Lycra. Bomulden gør at underbukserne er komfortable og bløde at have på, hvor Lycraen giver underbukserne den elastiske effekt som gør de ikke blive løse og deforme. Alle JBS underbukser er lavet med en kvalitets elastik i livet som gør, de sidder komfortabet, og som medføre at elastikken ikke bliver slap efter vask. JBS laver underbukser i prisklasser hvor alle kan være med, og købet af et par JBS underukser, vil altid være en sikker vinde.

JBS Modeller
JBS laver mange forskellige underbuksemodeller der er foreksempel JBS brif, JBS trunk, JBS boxer og JBS long Johns, alle modeller er udført i de bedste kvaliteter. JBS laver underbukser i mange forskellige farver, så om du er til stribet, prikkede eller ensfarvede underbukser, kan du altid finde en JBS underbuks som faler i din smag.

Købet af et par JBS underbukser vil helt sikkert falde i god jord, om det er til dig selv, til gave eller andet. Kig på siden og find dine nye farvorit JBS underbukser i dag.