FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Ralph Lauren

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser alle 2 resultater

Ralph Lauren Underbukser

Ralph Lauren er et verdenskendte brand i modeverdenen der gang på gang formår at levere tidsløse ikoner med friske farver, print og nytænkende tekstiler. Ralph Lauren definerer stadig den såkaldte preppy livstil, der er inspireret af den eksklusive og personlige stil i den amerikanske overklasse. Forskellen er bare, at du ikke behøver at være preppy for at bære de mange styles som blandet andet omfatter Fashionheros udvalg af Ralph Lauren t-shirt og undertøj. Målgruppen er bred, men sigter mod den kvalitetsbevidste mand med sans for mode og elegance.

Udover kvalitetsprodukter har Ralph Lauren også kreeret en verden af unik herremode, så mænd i hele verden kan tage del i deres drømme. Deres kollektioner baseret på kvalitet tilsat den amerikanske livsstil er kendt over hele verden. Skabt for mere end 40 år siden, som stadig sætter standarden for en velklædt og afslappet stil, rammer de en bred målgruppe på tværs af lande, alder og kultur, hvilket har gjort dem storsælgende i et hav af lande verden over.

Fashionheros fører et udvalg af Ralph Lauren t-shirts og undertøj, hvis du er på jagt efter et brand der afspejler afslappet, klassisk look med amerikanske tendenser.