FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

IQ Sox

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

IQ SOX

IQ SOX er bambus strømper i dansk design
IQ SOX er strømpe design med fokus på kvalitet, brugervenlighed og bæredygtighed og fåes i 2 udgaver – bambus og merinould.

IQ SOX er strømper, med et klart koncept:
Strømperne må ikke strammer ikke om anklen. Specialle soft elastikker sikrer at strømpen bliver holdt på plads, uden at den strammer og laver klemmemærker.
Uden søm ved tæerne. Strømperne er syet med den meget specielle teknik, der på fagsprog hedder “seemless” hvor de er håndsyet.
Nem at parre efter vask.

Hver serie, har sin egen unikke farvekode eller tal, der indikere hvilken størrelse strømpen har og type det er. På den måde kan man altid se hvilken størrelse strømpen har samt hvilken model det er.

IQ SOX er velvære, bæredygtighed og luksus. Bambus strømperne er bæredygtige, fordi der ikke bruges pesticider og gødning under dyrkning af bambus, det vil sige en råvare der vokser som ukrudt, og som vokser helt naturligt i mange 3 verdens lande. Bambus strømperne er også utrolig bløde at have på, derfor siger vi luksus. Udover at være bløde, så har bambus strømper også rigtig mange gode funktioner som almindelige strømper ikke har.
Sømløs ved tæerne, og uden strammende elastik
Absorbere fugt bedre end alm. strømper. På samme både “damper” de hurtigt af, så du undgår våde sokker
Lugter ikke, bambus hæmmer naturligt bakteriers udvikling. På den måde forhindres strømpen i at lugte
Premium bambus garn, gør at strømpen er blødere end andre bambus strømper