JBS

Viser alle 4 resultater
Tilbud
JBS Badeshorts - Køb Badeshorts til udsalgspriser her.Hurtigt kig
DKK249,95 DKK187,46
Vælg muligheder
Tilbud
JBS Badeshorts - Køb Badeshorts til udsalgspriser nemt online herHurtigt kig
DKK249,95 DKK187,46
Vælg muligheder
Tilbud
JBS badeshorts - Køb JBS badeshorts til udsalgspriser online herHurtigt kig
DKK249,95 DKK187,46
Vælg muligheder
Tilbud
Køb JBS badebukser online - Billige priser og stort udvalg!Hurtigt kig
DKK199,95 DKK149,96
Vælg muligheder

JBS Badetøj

JBS har lavet undertøj i næsten 100 år, og har stor erfaring og ekspertise i at lave undertrøjer. JBS underbukser er almen kendt, og bliver i dag brugt af folk i alle aldersgrupper lige fra de helt ung og til de ældste medlemmer af familien. Når du køber JBS badetøj, køber du også historien om manden Jens Bjerg Sørensen som kæmpede i mange år for at får sit undertøjs empire op at så. JBS laver undertøj både til ind og udland, og har i dag deres egen store fabrik hvor alt badetøjet bliver til. Udover JBS undertøj, producere JBS undertøj for Resterods, fodboldstjernen Cristiano Ronaldo samt en stor del af Dansk Supermarkeds undertøj.

JBS badetøj er af højeste kvalitet, og JBS bruger mange resurser på at find de bedste materialer, så alt badetøjet bliver af højeste kvalitet. JBS laver badetøj i prisklasser hvor alle kan være med, og købet af en JBS undertrøje, vil altid være en sikker vinde.

JBS laver badetøj i mange forskellige farver og modeller.

Købet af JBS badetøj vil helt sikkert falde i god jord, om det er til dig selv, til gave eller andet. Kig på siden og find din nye favorit i JBS badetøj i dag.