FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Resteröds

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser alle 8 resultater

Resteröds T-shirts

Hvis du passer ind i kategorien af mænd der elsker at se godt ud, selv når du er casual klædt og går rundt om de daglige rutiner, bør du seriøst overveje Resteröds T-shirts. Uanset om du elsker traditionelle kortærmet T-shirts eller læner mod langærmet individualitet, bør den moderne og raffinerede mands garderobe omfatte Resteröds T-shirts. Alsidig, stilfuld og et tegn på ægte ekspertise, er Resteröds T-shirts ideelle til enhver lejlighed, uanset om man hænger sammen med gutterne, rammer byen, cruiser nattelivet eller slår sig ned og slapper af hjemme.

Afslappet, men alligevel elegant og stilfuldt hverdagsbrug, har Resteröds mænds t-shirts virkelig behovene hos den moderne og opadgående mand syet op. Ønsker du at se godt ud og elsker at blive bemærket, kan du ikke gå galt med Resteröds overlegne og uovervindelige linjer.

Mærket bag Resteröds mænds t-shirts blev grundlagt i den lille landsby Resteröd i Sverige af Mattson Brothers i 1935, der investerede deres opsparing i cirkulære strikkemaskiner til fremstilling af underbukser og long-johns til lokale folk. De forgrenede sig hurtigt til også at omfatte t-shirts i deres kollektion, og i dag holder deres beklædninger stadig til det originale kerne design, men med tilføjelse af en smule flair og panache for at afspejle de nyeste trends, former og mode.

Fahionheros fantastiske udvalg har et stort udvalg af stilarter, størrelser og farver. Det har noget for enhver sofistikeret og modebevidst mand, så sørg for at fylde din garderobe med kvalitet og stil i dag.