FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Claudio

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser alle 2 resultater

Claudio Undertrøjer

Claudio er et klassisk mærke der henvender sig til selvbevidste mænd der hvad de får, og ved at kvaliteten er, som den skal være.
Claudio blev etableret i 2002 med hovedsæde i Herning. Claudios produkter bliver produceret af virksomheden JBS Textil Group. Claudio leverer et stort udvalg af basisvarer, der passer til de fleste. Kvaliteten er høj, der er mange varianter, og i de fire til seks kollektioner om året finder man både basismodeller og designs, der passer til sæsonen og moden. Flere af produkterne er håndlavede og uden generende sømme.

Hvor Claudios undertøj før typisk var mere for modne mænd, er mærket i dag også blevet meget populært hos de unge. Kvaliteten er ikke bare høj men så god at undertrøjerne kan vaskes mange gange uden man kan se det på dem. De holder både form og farve i lang tid. Undertrøjerne er lavet med en blød og elastisk linning, hvilket gør de følger koppens former og er meget behagelige at have på. Desuden er der brugt en speciel sy teknik der gør at syningerne ikke giver irritation.

Fashionhero.dk fører et bredt sortiment af basisvarer til en virkelig fornuftig pris.