FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Endurance

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser alle 9 resultater

Endurance Underbukser

Endurance er sportstøj til atleten. Med Innovative detaljer og materialer af høj kvalitet er du klædt godt på, når det gælder.

SPORTS GROUP DENMARK, firmaet bag Endurance har skabt kollektioner til de mere krævende træningsformer som cykling, løb og fitness og byder på toppe, bukser, undertøj og sko specifikt til disse sportsgrene. Designes på hovedkontoret i Ikast, produceret i Kina, er Endurance blevet en vigtig og stabil spiller på det danske sportsmarked, såvel som i Tyskland, Schweiz, Island, Finland og Norge. Missionen er at lave kvalitetsprodukter, udvikle et unikt design med nye teknologier. Ambitionerne er løbende at udvikle kollektioner der afspejler tidens tendenser indenfor design, samt fokusere på funktionalitet og komfort

Endurance, en kombination mellem god kvalitet og lave priser, hvor du altid kan finde det du skal bruge til at dyrke din sport, uanset om du er på jagt efter tøj, sko eller udstyr.

På Fashionhero.dk finder du et udvalg af Endurance produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Produkterne er produceret af gode materialer, som sikre dig god kvalitet som er behagelig at træne i ? derudover kan du samtidig få glæde af produkterne over en længere periode.