FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Muchachomalo

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser et enkelt resultat

Muchachomalo
Muchachomalo er kendte for deres smarte kvalitetsunderbukser, som skaber fest og farver. Muchachomalo Underbukser bliver af mange forbundet med den rationelle mand, som kender sig selv. Muchachomalo underbukser har karisma, og attitude.

Underbukser
Underbukserne fra Muchachomalo har stil, og er tit præget af farver som følger moden og tendenserne. Fokusområdet for Muchachomalo har altid ligget på deres underbukser, og det har gjort Muchachomalo til specialist på underbukse området. Muchachomalo har i mange år produceret underbukser, og deres viden og erfaringer har gjort, at Muchachomalo i dag er nogen af dem, som har de pasformer på markedet.

Kunst og design
Muchachomalo underbukser er ikke designet af designere, men af kunstnere, hvilket er forklaringen på altid farverige underbukser som Muchachomalo laver. Kunstnerne udvælges nøje af Muchachomalo. Malerierne og kunsten som pryder underbukserne, har som oftest en historie, eller relatere til en specifik begivenhed. Kombinationen af komfort og kunst, har gjort Muchachomalo verdenskendt.

Din model
Klik rundt på Fashionhero.dk og se vores store udvalg i Muchachomalo underbukser. Skulle du have ønsker om Muchachomalo model du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte os, så vil iv gøre hvad vi kan for at finde den Muchachomalo model du gerne vil have. Muchachomalo producere undertøj og beklædning til piger, drenge, kvinder og mænd.