FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Resteröds

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser 1–16 af 41 resultater

Resteröds Undertrøjer

Afslappet, stilfuldt og elegant. Resteröds dækker behovene hos den moderne mand. Resteröds traditionelle undertrøje bør indgå i den moderne og raffinerede mands garderobe. Ønsker du at se godt ud og elsker at blive bemærket, kan du ikke gå galt med Resteröds overlegne og uovervindelige linjer.

Undertrøjer fra Resteröds er udført i nogle af de bedste materialer der er på markedet. Resteröds har i gemmen mange år udviklet deres undertrøjer, så de sidder komfortabelt og behageligt hele dagen uden at miste form.

Resteröds udvælger nøje deres metervarer til produktionen og man kan være sikker på at kvaliteten er helt i top, for funktion og kvalitet ligger højt på prioteringslisten hos Resteröds.

Mærket bag Resteröds mænds t-shirts blev grundlagt i den lille landsby Resteröd i Sverige af Mattson Brothers i 1935, der investerede deres opsparing i cirkulære strikkemaskiner til fremstilling af underbukser og long-johns til lokale folk. De forgrenede sig hurtigt til også at omfatte t-shirts i deres kollektion, og i dag holder deres beklædninger stadig til det originale kerne design, men med tilføjelse af en smule flair og panache for at afspejle de nyeste trends, former og mode.

Fahionheros fantastiske udvalg har et stort udvalg af stilarter, størrelser og farver. Det har noget for enhver sofistikeret og modebevidst mand, så sørg for at fylde din garderobe med kvalitet og stil i dag.