FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE

Fashionhero Logo

Cristiano Ronaldo

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Cristiano Ronaldo CR7 underbukser
Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo har designet sit eget undertøjsmærke af mærket CR7. CR7 er Caristiano Ronaldo´s initialer, og 7 tallert er det nummeret han spiller med. Cristiano Ronaldo fik ideen til CR7 underbukserne da han en dag, så at tennisspilleren Caroline Wozniacki havde lavet sit eget undertøj, i samarbejde med JBS. Cristiano Ronaldo´s agent gik efterfølgende på sagen, og ikke længe efter var der lavet en kontrakt på at JBS skulle fremstille Cristiano Ronaldo´s nye CR7 underbukser.
Cristiano Ronaldo CR7 kollektioner
Der er lavet 3 linjer af underbukser i CR7 kollektionen til voksne, og en kollektion i underbukser til børnene. Der er henholdsvis CR7 Luxery Line, CR7 Main Fashion, CR7 Main basic og CR7 kids, i kollektioner i underbukser.
Cristiano Ronaldo CR7 underbukser Luxery Line
Underbukserne fra Luxery Line er de typiske klassiske underbukser. Underbukserne er lavet i ensfarvet modeller, og har et traditionelt look. På alle CR7 underbukserne fra Luxery line har man valg at bruge hele Cristiano Ronaldo´s signatur som logo, og logoet står som oftest på elastikken i livet. Mange vil nok forbinde underbukserne fra Luxery Line som den linje der er lavet til det voksne publikum. I Luxery Line er der Brief underbukser, den korte model uden ben. Trunk underbuksen som er modellen der går med til midt på benet er lavet i klassisk design, og har knaplukning i skridtet, og der ud over er det også en trunk-model, som et lavet i et sipmelt design uden knapper.
Cristiano Ronaldo CR7 underbukser Main Fashion
Underbukserne fra main fashion er den mere farverige linje, alle underbukserne er lavet i smarte og moderne farver. I Main Fashion er der brief underbukser, som er den korte model. Alle underbukserne i brief har en super pasform, og er rigtig ved at blive moderne blandt de unge. Der ud over er der trunk underbuksen som er de mest populære CR7 underbukser. De er lavet i nogen rigtige smarte modeller, og har en rigtig fin finish da de er lavet med 6 % elastan. I Main Fashion er der også Boxer underbukser, som er den løse underbuks i serien. Boxer underbukserne er lavet i smarte farver, og har knap lukning i skridtet. Main Fashion er den eneste serie hvor der også er lange underbukser med. De lange underbukser er ligeledes lavet i et super lækkert materiale. Alle underbukserne fra Main Fashion er alle lavet i lækkert materiale, og fælles for dem alle er at der er brugt lang tid på at finde de rigtige pasformer til underbukserne.
Cristiano Ronaldo CR7 Main Basic
Mens Basic er prisbaskeren i CR7 underbukse kollektionen. Her kan man købe CR7 3-packs underbukser. I Mens Basic kollektionen er de fleste underbukser ensfarvet sort, grå eller hvid, og der ud over er der et par modeller som er lavet med farvet elastikker i livet. I Main Basic kan du få 3 par brieffs underbukser for 300kr. Briefen er den korte af CR7 underbukserne. Der er også en Trunks 3-packs underbukser, hvor du får 3 par CR7 underbukser for 350kr. En populær model til en rigtig god pris. Boxer underbukser er også at finde i CR7 serien, hvor du også kan få 3 par ensfarvet boksershorts for 350kr. Alle modellerne er lavet i rigtig god kvalitet, da de er lavet i 95% bomuld, og 5 % elastan. Bumnulden gør at underbukserne er bløde at have på, og elastanen at de er komfortable, og elastiske at have på.