Lucernemarken 14D, 5260 Odense S

gratis forsendelse for ordre over 300kr (kun DK)

herre undertøj
Undertøj i alle modeller
til herrer
BAMBUS
Blødt og behageligt undertøj og sokker.
Miljøvenligt bambus er åndbart og antibakterielt.
Nyheder!
Vi udvider løbende sortimentet
Tilbud
Hurtigt kig
Vælg muligheder
Tilbud
Hurtigt kig
Vælg muligheder
Tilbud
Hurtigt kig
Vælg muligheder
Tilbud
Hurtigt kig
Vælg muligheder
Nyd de mange muligheder For at skabe dit eget look
Foråret 2020
UDFORSK DE MANGE MULIGHEDER
SOMMER 2020
UDFORSK DE MANGE MULIGHEDER
FORÅR 2020
Tommy Hilfiger t-shirt
DKK 299,95
Oakley solbriller
DKK 899,96
Bon Gout Rejsetaske
DKK 1649,96
pink jacket
$89.99
top
$89.99
skirt
$89.99
ENJOY THE NEW FASHION EXPERIENCE
New look of 2016
KVALITETS UNDERTØJ FRA TOP TIL TÅ
BLØD OG LÆKKER BAMBUS FRA JBS
JBS BAMBUS SOKKER
DKK 224,95
JBS BAMBUS UNDERTRØJE
DKK 187,46
JBS BAMBUS TIGHTS
DKK 224,96
pink jacket
$89.99
top
$89.99
skirt
$89.99
pink jacket – 89.99
top – 89.99
skirt – 89.99
Vores mærker
Vi har alle de kendte mærker

Tilbud
calvin klein Trunks

En 3 pack klassiker fra Calvin Klein. Underbukserne er lavet i blødt bomulds materiale med lange, hvid elastik i livet med vævet Calvin Klein.

JBS Bambusstrømper

Lækre Bambus strømper fra JBS. I denne pakke får du 7 par lækre strømper, så du har et par til alle ugens dage. Bambusfibrene er luftige og runde, hvilket gør dem bløde og behagelige at have på.

Fashionhero.dk
På Fashionhero.dk kan du købe underbukser, sokker, undertrøjer og trøjer fra alle de kendte mærker. Vi fører Bjørn Borg, JBS, Resteröds, Claudio, Calvin Klein, Muchachomalo, Egtved, Hugo Boss CR7. Vi handler med kendte mærker, hvilket er din garanti for, at du altid får den bedste kvalitet. På Fashionhero.dk kan du nemt og bekvemt bestille dine sokker og underbukser, og vi garanterer hurtig levering. Vi bestræber os på, at du som kunde er i fokus, og her vil du altid få en god behandling. Vi køber stort ind, så vi kan sælge vores sokker og underbukser til de rigtige priser. Gå på Fashionhero.dk og se vores store udvalg i sokker, underbukser, T-shirts og trøjer.

Underbukser
På Fashionhero.dk kan du købe underbukser fra alle de kendte mærker. Vi har et af landets største sortimenter i Bjørn Borg underbukser, JBS underbukser, Resteröds underbukser, Muchachomalo underbukser, Claudio underbukser, CR7 underbukser og Hugo Boss underbukser. Uanset om du er til sorte underbukser, eller underbukser i smarte farver, har vi et stort udvalg i mange forskellige farver og mønstre. På Fashionhero.dk har vi et stort udvalg i alle former for underbukser. Vi har underbukser fra str. S og helt op til str. XXL. Så er du stor, lille, ung, ældre, høj eller bred, har vi underbukser til dig. Vi får løbende nye underbukser, så du altid har et stort udvalg at vælge i mellem. På Fashionhero.dk har vi gode priser, og du kan altid finde gode pakketilbud på vores underbukser.

Boxershorts
På Fashionhero.dk er boxershorts et af de mest populære produkter. Boxershorts er blevet populære hos såvel den ældre generation som hos de unge. Du kan altid finde Bjørn Borg boxershorts, Hugo Boss boxershorts, Resteröds boxershorts, Christiano Ronaldo CR7 boxershorts, Muchachomalo boxershorts, Calvin Klein boxershorts, JBS boxershorts, Claudio boxershorts og mange flere. Vi sælger især mange boxershorts til gaver, som du i øvrigt kan få pakket pænt ind for 10kr. Vi kan altid finde en boxershortsmodel som passer lige til dig, og der er altid mange billige boxershorts at finde på vores tilbudsside. Surf rundt på siden og se vores store udvalg i boxershorts.

Sokker
Vi fører JBS sokker, Bjørn Borg sokker, Egtved sokker, Claudio sokker og Calvin Klein sokker. Vi har sokker til enhver smag. Er du til stribet, ternet eller ensfarvet, på fashionhero.dk har vi altid et stort udvalg af sokker. Her finder du et af landets største udvalg i sokker, og vi har sokker i alle prisklasser. Du kan altid finde gode pakketilbud på vores sokker, og vi sørger for hurtig levering.

Undertrøjer
På Fashionhero.dk finder du et stort udvalg i undertrøjer. Vi fører JBS undertrøjer, Resteröds undertrøjer og Hugo Boss undertrøjer. Alle undertrøjer er fra velkendte mærker, som med garanti er i gode kvaliteter. Vi har undertrøjer i alle former og faconer. Så er du til stramme eller løse undertrøjer, eller hvad du ellers måtte have af behov, så er der altid en model, der passer til dig. Samtidig kan du altid få gode råd og vejledning hos os.

T-shirts
På Fashionhero.dk er der også mulighed for at købe T-shirts. Vi fører JBS T-shirts, Resteröds T-shirts og Hugo Boss T-shirts. Alle vores T-shirts kommer fra velkendte mærker og er i god kvalitet. Vi fører T-shirts til mænd i alle faconer og prisklasser. Du kan altid finde gode pakketilbud på vores T-shirts.

Langærmede trøjer
Vi fører JBS trøjer og Resteröds trøjer. Vores trøjer er alle i god kvalitet, og er i forskellige pasformer, så vi sikrer os, at der altid er en, der passer til dig. Vores trøjer er modellen grand dad´s og har et stilet look med knapper fra halsen og ned til brystet. Se vores store udvalg i smarte trøjer. Alle vores trøjer findes i forskellige prisklasser.

FOLLOW us to get a discount

mastercardvisaexpressdiscovery

2015 © Copyright FashionHero Aps

da_DKDansk