FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE - julegaver kan byttes indtil 1. februar

Fashionhero Logo

Claudio

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser alle 5 resultater

CLAUDIO

Claudio underbukser er det helt moderigtige undertøj til mænd der elsker kvalitet helt uden besvær. Kvaliteten er ikke bare høj men så god at underbukserne kan vaskes mange gange uden man kan se det på dem. De holder både form og farve i lang tid og hvem vil ikke gerne have det!

Underbukserne er lavet med en blød og elastisk linning, hvilket gør de følger koppens former og er meget behagelige at have på. Desuden er der brugt en speciel sy teknik der gør at syningerne ingen irritation til huden giver. Claudio underbukserne er fremstillet af de bedste bomuldsgarner for at give dem så meget komfort så muligt. Der er tilført elasthan i underbukserne som er med til at holde på den gode form.

Claudio underbukser er populært om du er manden der går efter de klassiske modeller og designs eller du vælger at give hverdagen et twist med prints og farver der er i sæson lige nu. Claudio underbukser er for alle mænd og det kan vi lide!

Hos Fashionhero.dk finder du altid Claudio underbukser til den rigtige pris og du er hermed sikret dine yndlingsunderbukser.

Claudio giver god kvalitet uden besvær

Claudio er moderigtigt undertøj og strømper til mænd, der vil have god kvalitet uden besvær. Der er et stort udvalg af basisvarer, der passer til de fleste. Kvaliteten er høj, der er mange varianter, og i de fire til seks kollektioner om året finder man både basismodeller og designs, der passer til sæsonen og moden. Claudio er et dansk brand med hovedsæde i Herning, hvor det bliver produceret af virksomheden JBS Textil Group. Det er en moderne virksomhed, som blev etableret i 2002, hvor to konkurrerende virksomheder slog pjalterne sammen.

Kvalitet, hvor pengepungen kan følge med

Det er som regel meget bevidste mænd, der køber klassiske mærker som Claudio, fordi de ved, hvad de får, og de ved at kvaliteten er, som den skal være. Før var det typisk mere modne mænd der brugte Claudio undertøjet, men i dag er mærket også blevet meget populært hos de unge. Mange af produkterne er håndlavede og uden generende sømme, hvilket mange er glade for. Det bredde sortiment af basisvarer til en virkelig fornuftig pris, er som regel også godt for pengepungen. Du vil blive glad for dit næste køb af undertøj og strømper fra Claudio.