FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE

Fashionhero Logo

Bjørn Borg

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser 1–16 af 32 resultater

Bjørn Borg underbukser
Bjørn Borg underbukser er et af de største og mest velkendte underbuksemærker i Skandinavien. I et par Bjørn Borg underbukser er der lagt stor vægt på pasformen, og Bjørn Børn Borg har mange års erfaring i at lave top kvalitets underbukser, til den brede befolkning. I et par Bjørn Borg underbukser er du grenteret et produkt, hvor kvaliteten er af højste klasse.
Bjørn Borg er kendte for deres farverige underbukser, som findes i mange forskellige farver, og med mange forskellige mønstre. Bjørn Borg har det med at opbygge deres modeller og motiver op omkring de hippe tendenser.
Bjørn Borg underbukser findes i mange forskellige modeller, der findes Bjørn Borg Tights, Bjørn Borg trunks, Bjørn Borg boxers, Bjørn Borg brief og Bjørn Borg long johns. Lige meget hvilken facon du har, kan vi altid finde et par Bjørn Borg underbukser som passer til dig. Klik rund på Fashionhero.dk og se vores store udvalg i underbukser fra Bjørn Borg.

Bjørn Borg Historie
Bjørn Borg stammer, og er opkaldt efter tennis-stjernen Bjørn Borg som regnes for at være en af de største tennisspillere gennem tiderne. Bjørn Borgs talent kunne ses allered som lille, og han spillede allerede sin første Davis Cup som 15 årige. Allerede som barn skinnede det igennem at Bjørn Borg var en vinder. Han var engageret målrette, og ville vinde for en hver end pris. Bare 2 år senere vand Bjørn Borg sin første Grand Slam turnering til French Open. Bjørn Borg vandt der ud over 5 gange i Paris, hvor han især huskes for sine 5 sejre til Wimbledon. Bjørn stopped med at spille tennis i 1983. Bjørn Borg blev i 1987 medled af den exclusive klub Tennisens Hall Of Fame. I år 2000 blev Bjørn Borg kåret som den bedste svenske tennisspiller i dette århundrede. Tøjmærket Bjørn Borg blev først lanceret efter Bjørn Borg havde stoppet sin aktive karriere, og den dag i dag er brandet blevet internationalt, men Bjørn Borg er ikke selv bag roret.