FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE

Fashionhero Logo

JBS

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

JBS Træningstøj

JBS har lavet undertøj i næsten 100 år, og har stor erfaring og ekspertise i at lave undertrøjer. JBS underbukser er almen kendt, og bliver i dag brugt af folk i alle aldersgrupper lige fra de helt ung og til de ældste medlemmer af familien. Når du køber JBS træningstøj, køber du også historien om manden Jens Bjerg Sørensen som kæmpede i mange år for at får sit undertøjs empire op at så. JBS laver undertøj både til ind og udland, og har i dag deres egen store fabrik hvor alt træningstøj bliver til. Udover JBS undertøj, producere JBS undertøj for Resterods, fodboldstjernen Cristiano Ronaldo samt en stor del af Dansk Supermarkeds undertøj.

JBS træningstøjet er af højeste kvalitet, og JBS bruger mange resurser på at find de bedste materialer, så alt træningstøj bliver af højeste kvalitet. JBS laver træningstøj i prisklasser hvor alle kan være med, og købet af en JBS undertrøje, vil altid være en sikker vinde.

JBS laver træningstøj i mange forskellige farver og modeller.

Købet af JBS træningstøj vil helt sikkert falde i god jord, om det er til dig selv, til gave eller andet. Kig på siden og find din nye favorit i JBS træningstøj i dag.