FORSENDELSE KR. 29 UANSET ORDRESTØRRELSE

Fashionhero Logo

Resteröds

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

PRIS

KATEGORI

STØRRELSE

FARVE

Viser 1–16 af 45 resultater

Resteröds underbukser og boxershorts
Resteröds stammer fra en lille by i Sverige hvor de har specialiseret sig i at lave boxershorts og underbukser i top kvalitet. Underbukserne og boxershortsene fra Resteröds er udført i nogen af de bedste materialer der er op markedet. Resteröds har i gemme mange år udviklet deres boxershorts og underbukser, så de sidder komfortabelt og behageligt hele dagen uden at miste form.

Resteröds produkt grupper
Resteröds laver i dag meget mere end kun Resteröds underbukser og boxshorts. Der er Resteröds undertrøjer, Resteröds T-shirts, Resteröds grand dad, Resteröds huer, Resteröds undertrøjer og meget meget mere.
Resteröds logo kan du kende på deres markante, atypiske skrifttype, som oftest pryder Resteröds underbukser og boxershorts med stor skrift på elastikken. I Sverige hvor Resteröds stammer fra, har mærket virkelig fået fat i den brede befolkning, og succesen har spredt sig som ringe i vandet til de øvrige skandinaviske lande.
Resteröds kvalitete
Når der køber et par Resteröds underbukser eller boxershorts, kan du være sikker på at kvaliteten er helt i top. Resteröds udvælger nøje deres metervarer til produktion af deres boxershorts og underbukser, for funktion og kvalitet ligger højt på prioteringslisten hos Resteröds. Ud over metervaren ligger Resteröds også meget vægt på deres elastikker, hvor det tydeligt skinner igennem at der er kræset for de små detaljer!
Resteröds har i gennem de seneste år gennemgået en stor udvikling, og navnet Resteröds har for alvor stat sig fast på nethinden af den danske befolkning. Vi kan derfor varmt anbefale at et par Resteröds underbukser eller boxershorts som en god gaveidé da der er mange danskere der efterhånden har fået smag for det svenske mærke. Skulle underbukserne eller boxershortsene mod forventning ikke være som du havde forventet dem kan du returnere dem inden for 14 dage, og få dem byttet til en anden model.
Lad os hjælpe dig
Klik rundt på siden og se vores store udvalg i Resteröds underbukser og boxsershorts. Kunne du tænke dig en model som ikke du ikke lige finder har på siden så tøv vikke med at kontakte os, for så vil vi på bedst mulig måde prøve at se om vi kan få de ønskede boxershorts eller underbukser hjem.