Bambus

Oplevelsen af bambusundertøj og sokker, du straks bemærke forskellen. Lav god plads til disse miljøvenlige skønheder i dine tøjsskuffer, og find ud af, hvorfor vi elsker dem så meget …

Hypoallergenisk – Skånsomere end mange menneskeskabte fibre som bomuld er bambus en naturlig løsning for dem med følsom hud. Ikke mere kløe og irritation. Din hud vil blive beskyttet.

Blød og behagelig – hele dagen, uanset om du sover, træner eller arbejder. Ubehageligt og dårligt passende undertøj er det værste; kløende materiale kan ødelægge din dag. Bambus gør det modsatte; du vil føle mig åh-så hyggelig.

Du forbliver tør – Bambusfiber har forskellige små huller i undertøjet, der muliggør luftning, så absorption og fordampning af fugt kan ske hurtigt. Dette gør det muligt for dig ikke kun at nyde behageligt og irritationsfrit undertøj, men giver dig mulighed for at føle dig frisk.

Dejlige design – Er det ikke den bedste følelse at glide ind i pænt undertøj? Det får dig til at føle dig komfortabel og selvsikker og klar til den næste dag. Bambusundertøj har ikke kun mange gode fordele som absorbans og åndbarhed, de ser også godt ud! Vi har fantastiske farver og design, der bringer dejlig variation til din undertøjsskuffe.

Åndbar og lugtreducerende – Bambus er åndbar, og dets naturlige antimikrobielle og termoregulerende egenskaber holder også fugt og lugt væk og holder dig kølig hele dagen lang.