Bon Gout

Viser 1–12 af 13 resultater
1 2

Bon Goût tasker

Bon Goût er en dansk virksomhed blev startet i 1945. Bon Goût har altid tilstræbt at producere varer en lækker og holdbar kvalitet når det gælder tasker i både skind og kunstlæder.

Bon Goût er dansk kvalitet når det er bedst og er generelt lette, de er indrettet med rum, som gør det nemt at pakke og finde rundt i. Taskerne har oftest lås på til at sikre dine ejendele.

Hos Fashionhero finder du Bon Goût tasker i mange farver, størrelser og materialer og udstråler et simpelt og tidløst design, som går rent hos den klassiske mand og kvinde. Med Bon Goût finder en bred vifte af trolleys, punge, rygsække og rejsetasker. Om du på udkig efter en ny taske til hverdagen på kontoret, en større rejsetaske til dine weekendture med familien eller en mindre taske til det mest nødvendige når du skal en tur i byen

På siden finder du et stort udvalg af tasker til forskellige formål med forskellige udtryk. Alt fra hverdagens praktiske tasker som en ny håndtaske, en computertaske eller en rygsæk til de tasker som kan bruges på sommerferien eller weekendturen såsom rejsetasker og toilettasker.