Lucernemarken 14D, 5260 Odense S
Underbukser
T-shirts
Tasker
Efterårs tøj
Calvin Klein Trunk
JBS Bambus 7 pack
Produktnavn
Dame Gummistøvle
Gratis forsendelse for ordre over kr. 300 (kun dk)
Kundeservice

Bambus

Oplevelsen af bambusundertøj og sokker, du straks bemærke forskellen.

Oplevelsen af bambusundertøj og sokker, du straks bemærke forskellen. 
Blød og behagelig – uanset om du sover, træner eller arbejder. Bambus er åndbar, og dets naturlige antimikrobielle og termoregulerende egenskaber holder også fugt og lugt væk og holder dig kølig hele dagen lang.

Skånsomere end mange menneskeskabte fibre som bomuld er bambus en naturlig løsning for dem med følsom hud. Ikke mere kløe og irritation. Din hud vil blive beskyttet.

Bæredygtighed

Bambus vokser hurtigt, har brug for meget lidt vand, gødning eller pesticider og binder en stor mængde kuldioxid og absorberer fem gange mere kuldioxid og 35% mere ilt end lignende planter. 
Med sin hurtige vækst modnes bambus inden for syv år. Det behøver ikke at blive genplantet, da det har et stort rodnetværk, der kontinuerligt spirer nye skud. Det hjælper med at forbedre jordens tilstand og forhindre jorderosion.
På grund af alle disse fakta betragtes dyrkning af bambus som bæredygtig for miljøet.

Produkter

Er det ikke den bedste følelse at glide ind i pænt undertøj? Det får dig til at føle dig komfortabel og selvsikker og klar til den næste dag. Vi har fantastiske farver og design, der bringer dejlig variation til din undertøjsskuffe.

Stof af bambusfibre indgår i en lang række produkter indenfor underbukser, T-shirts og strømper som alle findes her på shoppen.

Vores mærker

Vi har alle de kendte mærker

BLACK FRIDAY
25% på alle varer

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Black Friday er igang!
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch fr_FRFrançais es_ESEspañol it_ITItaliano sv_SESvenska da_DKDansk